Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 22ας Ιουνίου 2005.

1. Εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2004 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
2. Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από τις ευθύνες της χρήσης 2004.
3. Εξελέγησαν Ελεγκτές και αναπληρωτές αυτών για την χρήση 2005.
4. Εγκρίθηκε ο τρόπος διάθεσης των κερδών.
5. Εγκρίθηκε η καταβολή αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Επικυρώθηκε η εκλογή νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
7. Λόγω λήξης της θητείας του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του επανεξελέγησαν ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Εγκρίθηκε η αλλαγή της έδρας της εταιρίας (από την Αθήνα, οδός Αμερικής 21Α στην Κηφισιά, οδός Α. Μεταξά 15) και η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.
9. Εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
10. Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από τον λογαριασμό "Καταβλημένες διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον" και εν συνεχεία μειώθηκε με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά 0,18 ανά μετοχή, με σκοπό την επιστροφή μετοχικού κεφαλαίου στους μετόχους .
11. Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο με έκδοση νέων μετοχών για διάθεση στο προσωπικό βάσει του άρθρου 1 παρ. 2 του Π.Δ. 30/1988, με κεφαλαιοποίηση μη διατεθέντων κερδών και τροποποιήθηκαν τα άρθρα 4 και 5 του καταστατικού.
12. Εγκρίθηκε πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπαλλήλους με τη μορφή δικαιώματος αγοράς μετοχών (stock option) σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιημένος ισχύει.

Η απαρτία ήταν 71,39% και όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν με ομοφωνία των παρισταμένων ή εκπροσωπούμενων μετόχων πλην της δωδέκατης η οποία ελήφθη με την απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 (καταψηφίστηκε από μετόχους που αντιπροσωπεύουν 3.904 ψήφους).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων