Διάθεση Πληροφοριακού Σημειώματος

Ανακοινώνεται ότι η Εταιρία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ ΑΕ προέβη στη σύνταξη και διάθεση Πληροφοριακού Σημειώματος σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο οποίο περιέχονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη χρήση των κεφαλαίων που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, η οποία αποφασίστηκε από την Β' Επαναληπτική Έκτατη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 29.12.2004, και μετά την τελευταία μερική αλλαγή της χρήσης αυτών που αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 29.06.2005.

To Πληροφοριακό σημείωμα, θα βρίσκεται στη διάθεση του επενδυτικού κοινού από την Δευτέρα 18.07.2005 και ώρα 15:00 στο Χ.Α., στα γραφεία του ΣΜΕΧΑ (Φειδίου 14-16), στην Αίθουσα Ενημέρωσης Συνδρομητικού Επενδυτικού Κοινού (Ακαδημίας & Ασκληπιού 1, 1ος Όροφος), από την ηλεκτρονική σελίδα του Χ.Α. (http://www.ase.gr), από τα γραφεία της εταιρείας (Κωνσταντινουπόλεως 1 & Κηφισού, 121 32 Περιστέρι Αττικής) καθώς και από την ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.klonatex.com).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων (τηλ. 210 5708000)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων