Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/11/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Βραγκό, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας σε 0,30 ΕΥΡΩ με ταυτόχρονη διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων.
2. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
3. Έγκριση καταβληθείσας αποζημίωσης προς τον κ. Αλέξανδρο Καραμπά.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επισημαίνεται ότι τα θέματα (3) και (4) της Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία αναβλήθηκαν κατά την αρχική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 31ης Οκτωβρίου 2005, κατόπιν σχετικού αιτήματος αναβολής που προέβαλαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό άνω του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, θα συζητηθούν το πρώτον κατά την ανωτέρω συνεδρίαση της επαναληπτικής έκτακτης γενικής συνέλευσης της Εταιρείας, σύμφωνα με σχετικό αίτημα των αιτούντων μετόχων. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας να καταθέσουν στην Εταιρεία την σχετική βεβαίωση από το Κ.Α.Α., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, ή βεβαίωση που να αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων