Γνωστοποίηση

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί τα ακολουθα:

Στα Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες της χρήσεως από 01/01/2005 έως 31/12/2005, που δημοσιεύθηκαν στις 31/3/2006, ως τύπος έκθεσης ελέγχου ελεγκτών έχει αναγραφεί εκ παραδρομής "Με σύμφωνη γνώμη" αντί του ορθού "Με σύμφωνη γνώμη - Θέμα Εμφαση", το οποίο θέμα αφορά την θυγατρική "Ν.ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΕ" η οποία δεν έχει ελεγχθεί φορολογικά για τις χρήσεις 2001 έως 2005 με συνέπεια να υπάρχει ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων φόρων & προσαυξήσεων κατά το χρόνο που θα ελεγχθούν και οριστικοποιηθούν. Η έκβαση του φορολογικού ελέγχου δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί και ως εκ τούτου δεν έγινε σχετική πρόβλεψη στις οικονομικές καταστάσεις . για ανέλεγκτες χρήσεις της θυγατρικής ΝΑΠ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΕ.

Επίσης η σημείωση 5 των Συνοπτικών Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών αντικαθίστανται ως εξής : Δεν υπάρχουν επίδικες ή υπό διαιτησία διαφορές που ενδέχεται να έχουν σημαντική επίπτωση στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας και του ομίλου. Επιπροσθέτως η σημείωση 6 των Συνοπτικών Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών αντικαθίστανται ως εξής : Τα ποσά των αγορών / πωλήσεων της εταιρείας από και προς τις συνδεδεμένες εταιρείες (κατά την έννοια του ΔΛΠ 24)σωρευτικά από την έναρξη της διαχειριστικής χρήσης ανέρχονται στο ποσό των Euro 852.295 και Euro 548.437 αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας με τις συνδεδεμένες εταιρείες (κατά την έννοια του ΔΛΠ 24) στη λήξη της τρέχουσας χρήσης ανέρχονται σε Euro 13.754 και Euro 40.077 αντίστοιχα.

Η θυγατρική έχει χρεωθεί για παροχή διοικητικών υπηρεσιών από μέρους της μητρικής με το ποσό των Euro 115.772.

Επιπλέον μετά την απαλοιφή των διεταιρικών συναλλαγών στις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου δεν υπάρχουν ενδοεταιρικές συναλλαγές και ενδοεταιρικά υπόλοιπα εκτός από τις αμοιβές Δ.Σ. που ανέρχονται στο ποσό των Euro 112.986.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων