H Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. εξετάζει δημόσια πρόταση για την Α/φοι Λανίτη Δημόσια Λιμιτεδ

Αθήνα, Ελλάδα - 12 Δεκεμβρίου 2005 - H Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Eμφιαλώσεως (Coca-Cola HBC) ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο διενέργειας δημόσιας πρότασης, απευθείας ή μέσω συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, για την εξαγορά μέχρι του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Α/φοι Λανίτη Δημόσια Λιμιτεδ.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη Δημόσια Λιμιτεδ δραστηριοποιείται στην παραγωγή, διανομή και πωλήσεις αναψυκτικών και κατέχει το δικαίωμα χρήσεις των προϊόντων της The Coca-Cola Company στην Κύπρο. Η Α/φοι Λανίτη Δημόσια Λιμιτεδ έχει επίσης ένα εύρος χυμών, γαλακτοκομικών προϊόντων καί άλλων ροφημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την οικογένεια Λανίτη το 1943 και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από τον Οκτώβριο του 2001. Η Coca-Cola HBC αναμένει να προβεί σε περεταίρω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό το αργότερο έως την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε 26 χώρες με συνολικό πληθυσμό μεγαλύτερο από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων