Κατάθεση αποθετηρίων εγγράφων για αποϋλοποίηση έως την 31η Οκτωβρίου 2006

Η ΓΕΝΕΡ ΑΕ ενημερώνει τους κ.κ. μετόχους που δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, ότι σύμφωνα με την απόφαση 1/380/4.5.2006 & 3/387/19.6.2006 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και του άρθρου 53 παρ. 2 του Ν. 3371/14.7.2005, σχετικά με την εκποίηση των ενσώματων ονομαστικών μετοχών που δεν έχουν κατατεθεί για αποϋλοποίηση μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία μας τα αποθετήρια έγγραφα που κατεχουν μαζί με τα πλήρη στοιχεία τους (εκτυπωση του παραστα τικού Στοιχεία Μερίδας και Λογαριασμού αξιών από το σύστημα Αϋλων Τίτλων -Σ.Α.Τ.) έως την 31.10.2006 προκειμένου να αποϋλοποιηθούν.
Μετά την παρέλευση της άνω ημερομηνίας, οι ονομαστικοί τίτλοι που δεν θα κατατεθούν στην εταιρεία μας θα εκποιηθούν αναγκαστικά, σταδιακά, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το 'Αρθρο 99 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί μετά από έγκριση της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Το καθαρό προϊόν της εκποίησης μετά την αφαίρεση πάσης φύσεως εξόδων και φόρων, θα κατατεθεί από την εταιρεία μας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα είναι στην διάθεση των δικαιούχων μετόχων, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ολοκληρώσεως κάθε περιόδου εκποίησης.
Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς τα αποθετήρια έγγραφα μαζί με την πλήρη εκτύπωση του παραστατικού Σ.Α.Τ. με την συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση ΓΕΝΕΡ ΑΕ, Αρχελάου 28, 116 35, Αθήνα. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας τηλ. 210-3480691 κα Θεοδωρογιάννη Γιάννα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων