Μεταβίβαση πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας Orbitech στη Lannet Communications

Η Lannet Communications ανακοινώνει την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών διαπραγματεύσεων με τον βασικό μέτοχο της εταιρείας Orbitech, για τη μεταβίβαση πλειοψηφικού πακέτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την διεξαγωγή οικονομικού και νομικού ελέγχου και τελεί υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων από το νόμο διοικητικών αδειών και εγκρίσεων.
Η αποτίμηση της εταιρείας ανέρχεται σε ευρώ 15 εκατ., η οποία θα προσδιορισθεί τελικά ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τον οικονομικό-νομικό έλεγχο (due diligence) και την αξιολόγηση του επιχειρησιακού της σχεδίου .
H ORBITECH A.E ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε είναι εταιρία υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και απευθύνεται στην τηλεπικοινωνιακή αγορά. Αξιοποιώντας την πολυετή πείρα των στελεχών της, και με τη δραστηριοποίησή της στην έρευνα και ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών με αποδέκτες μεγάλους πελάτες όπως ο Όμίλος ΟΤΕ, το Υπουργείο Ανάπτυξης, κλπ. Σήμερα η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη συστημάτων παροχής υπηρεσιών TRIPLE PLAY που ολοκληρώνουν Υπηρεσίες Τηλεφωνίας, Δεδομένων και Εικόνας / Ηχου, "παντρεύουν" τον κλασσικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών με τον κόσμο του Διαδικτύου και προσφέρουν νέες, πρωτόγνωρες υπηρεσίες για κάθε μέλος της οικογένειας.
Η Lannet Communications και η ORBITECH συνεργάζονται ήδη για τη δημιουργία της πιλοτικής τεχνολογικής πλατφόρμας triple-play "NET HOME".
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διοίκησης, η ενέργεια αυτή προσδίδει τη δυνατότα στην Lannet Communications να δημιουργήσει πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών στη νέα ευρυζωνική πραγματικότητα, και να συμμετάσχει μετοχικά σε μία εταιρεία με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στην αγορά υψηλής τεχνολογίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων