Νέες συμβάσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε η Inform Λύκος με την Eurobank EFG

Η Inform Λύκος υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις συνολικού ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ με τον Όμιλο εταιρειών της Eurobank EFG. Οι δύο συμβάσεις αφορούν έργα Συνολικής Διαχείρισης Εντύπων (Total Forms Management) και έχουν διετή χρονική διάρκεια. Η πρώτη είναι ουσιαστικά η ανανέωση της σύμβασης που ξεκίνησε το 2004 για την εκτύπωση, την αποθήκευση και τη διανομή όλων των εντύπων που χρησιμοποιεί η Τράπεζα σε όλα τα καταστήματα και υπηρεσίες της ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Η δεύτερη αφορά το ίδιο έργο αλλά για λογαριασμό όλων των θυγατρικών της Τράπεζας.
"Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς" τόνισε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Inform Λύκος, "το γεγονός ότι η συνεργασία μας με την Eurobank EFG όχι μόνο ανανεώθηκε αλλά και επεκτάθηκε συμπεριλαμβάνοντας σημαντικές εταιρείες του Ομίλου, όπως είναι η Eurobank Cards, η εταιρεία διαχείρισης πιστωτικών καρτών της Τράπεζας, η EFG Eurolife, ο ασφαλιστικός βραχίονας της Τράπεζας, η Eurobank Χρηματιστηριακή, η EFG Leasing και άλλες εταιρείες που πρωτοστατούν σε διαφορετικές αγορές. Ξεκινήσαμε πρι ν από δύο χρόνια σχεδόν την παροχή υπηρεσιών Forms Management για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά. Ακολουθώντας τη διεθνή τάση, δημιουργήσαμε για την Eurobank EFG πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο του Outsourcing των εντύπων και οι νέες συμβάσεις αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Τράπεζας".
Η εφαρμογή παροχής υπηρεσιών διαχείρισης των λειτουργικών εντύπων της Eurobank EFG, στηρίζεται σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ανταλλαγής των δεδομένων μεταξύ των δύο πλευρών. Οι παραγγελίες διαβιβάζονται ηλεκτρονικά από τις Μονάδες σε Κεντρική Υπηρεσία της Τράπεζας, ελέγχονται, εγκρίνονται και κατά τον ίδιο τρόπο φθάνουν στην Inform Λύκος προς επιβεβαίωση και εκτέλεση. Η Inform Λύκος κατασκευάζει τα έντυπα και τα αποθηκεύει στα δικά της αποθηκευτικά κέντρα (logistics centers). Στη συνέχεια επιλέγει (stock picking) και διανέμει τα έντυπα σε ειδική συσκευασία ανά είδος ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε Μονάδας σε όλη τη χερσαία και νησιωτική Ελλάδα. Την ηλεκτρονική διεκπεραίωση των παραγγελιών έχει αναλάβει η Business Exchanges.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων