Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ΟΠΑΠ Α.Ε.

     
 

 

 
Δελτίο Τύπου 29/10/2020

 

Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ΟΠΑΠ Α.Ε.

 

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου. Συνολικά αντλήθηκαν 200.000.000 ευρώ. Το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης χτύπησε ο acting CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas.
 
Τους εκπροσώπους της Διοίκησης και τα στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της έκδοσης αλλά και στη συνολική συμβολή της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην ανάδειξη του θεσμού της αγοράς εταιρικών ομολόγων. Επιπλέον, ανέφερε πως παρά το ότι η πανδημία έχει περιορίσει στους ελάχιστους τη συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση, το Χρηματιστήριο τιμά το δίκτυο του οικοσυστήματός του, και ειδικά των αναδόχων που κατέδειξε και σε αυτή την έκδοση, ότι και στην ψηφιακή εποχή του Covid-19 έχει τις δυνατότητες να κινητοποιήσει και ικανοποιήσει τη σημαντική επενδυτική ζήτηση. 
 
«Μετά την επιτυχία του πρώτου ομολόγου που εισήχθη προς διαπραγμάτευση το 2017, ο ΟΠΑΠ κατάφερε για μία ακόμα φορά να προσελκύσει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και γι΄αυτή την έκδοση, η οποία υπερκαλύφθηκε πάνω από τρεις φορές» υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του ο acting CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas, τονίζοντας πως η επιτυχημένη πορεία της έκδοσης, ειδικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες που η πανδημία έχει διαμορφώσει, αποδεικνύει σαφώς την εμπιστοσύνη των επενδυτών, ιδιωτών αλλά και θεσμικών, προς την εταιρεία. 
 
«Η συμβολή των συντονιστών, αναδόχων, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Χρηματιστηρίου αλλά και όλης της ομάδας του ΟΠΑΠ σε αυτό το εγχείρημα, ήταν πολύτιμη» τόνισε ο κ. Karas.
 
Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 

 

 


Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
 
     

 


Search
Toolbox
Market

Composite index

Calendar

FinancialCalendarPortlet

Asset Publisher