Συνέχιση Ειδικής Διαπραγμάτευσης

Α/ Η εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρία LAMDA Development A.E. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 31/5/2005, θα συνεχίσει η ειδική διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, με Ειδικό Διαπραγματευτή το μέλος του Χ.Α., Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. Η εταιρία συμφώνησε με την Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. την ανανέωση για ένα (1) ακόμα έτος, ήτοι από 31/05/2005 έως 30/05/2006, της από 12/05/2003 μεταξύ τους σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης, η οποία περιέχει τους εξής βασικούς όρους: 1. Η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας LAMDA Development Α.Ε., σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία LAMDA Development A.E. θα καταβάλει αμοιβή στην Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. 2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης θα ανανεώνεται αυτομάτως για ένα (1) έτος κάθε φορά εκτός εάν ζητηθεί η λύση από κάποιο από τα μέρη τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν από τη λήξη του έτους. 3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης ενόψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με την κύρια μέτοχο της εταιρίας LAMDA Development Α.Ε., ήτοι την εταιρία Consolidated LAMDA Holdings S.A., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση της Consolidated LAMDA Holdings S.A. να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Β/ Η εταιρία Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 31/5/2005 θα συνεχίσει, υπό την ιδιότητά της ως Ειδικός Διαπραγματευτής στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του Χ.Α., την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε., προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών. Η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. συμφώνησε με την LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. την ανανέωση για ένα (1) ακόμα έτος, ήτοι από 31/5/2005 έως 30/5/2006, της από 12/5/2003 μεταξύ τους σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης, η οποία περιέχει τους εξής βασικούς όρους: 1. Η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας LAMDA DEVELOPMENT A.E. Για την υπηρεσία αυτή η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. θα λαμβάνει από την εταιρία αμοιβή. 2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία θα ανανεώνεται αυτομάτως για ένα (1) έτος κάθε φορά εκτός εάν ζητηθεί η λύση από κάποιο από τα μέρη τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν από τη λήξη του έτους. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με την κύρια μέτοχο της ανωτέρω εισηγμένης εταιρίας, ήτοι την «Consolidated LAMDA Holdings S.A.», δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση της κυρίας μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Γ/ Η εταιρία Consolidated LAMDA Holdings S.A. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 31/5/2005 θα συνεχίσει η Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας LAMDA DEVELOPMENT A.E., προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών, με Ειδικό Διαπραγματευτή το μέλος του Χ.Α., Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης ανανεώθηκε για ένα (1) ακόμα έτος. Επίσης ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι παρατείνεται αυτοδίκαια για το ίδιο χρονικό διάστημα, ήτοι για ένα (1) ακόμη έτος, η από 15/5/2003 σύμβασή της με την Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. την οποία είχε συνάψει προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής. Η σύμβαση αυτή προβλέπει την υποχρέωση της Consolidated LAMDA Holdings S.A. να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων