Το μέρισμα για τη χρήση 2005 ανέρχεται σε 0,055 Ευρώ ανά μετοχή

Η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, της 27ης Μαΐου 2006, το μέρισμα για τη χρήση 2005 ανέρχεται σε 0,055 Ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 2ας Ιουνίου 2006, ημέρα Παρασκευή. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Δευτέρα 5 Ιουνίου 2006. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η καταβολή μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2006 από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ως ακολούθως:
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με το άρθρο 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του κανονισμού του Κ.Α.Α.
2. Μέσω του Δικτύου καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους ή για μετοχές που τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.
3. Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την είσπραξη του μερίσματος. Η είσπραξη του μερίσματος είναι δυνατή μέχρι 31/12/2011 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας τηλ. 2810 380901, Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, Οδός Α, 71 601.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων