Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της από 27/10/2006 επιστολής του Χ.Α., η εταιρία γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
1. Τα συνοπτικά ετήσια στοιχεία και πληροφορίες σε ενοποιημένη βάση, που περιέχονται στο Ετήσιο Δελτίο Χρήσης 2005 της εισηγμένης εταιρίας μας, είναι συντεταγμένα με σαφήνεια και πληρότητα, σύμφωνα με το άρθρο 8 της υπ'' αριθμ. 5/204/14.11.2000 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
2. Ειδικότερα, όσον αφορά τα συνοπτικά οικονομικά στοιχεία της θυγατρικής με την επωνυμία HOSPITAL AFFILIATES INTERNATIONAL ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, τα οποία συνετάγησαν για το σκοπό της ενοποίησης, όχι μόνον δεν απέκρυψαν την αρνητική της θέση, αλλά αντιθέτως με ακρίβεια αποτυπώνουν, ότι κατά την 31/12/2005 τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας έχουν καταστεί αρνητικά, με άμεσο αποτέλεσμα να συντρέχει εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 47 & 48 του κ.ν.2190/1920, όπως επί λέξει αναγράφεται στην σημείωση 7 των Πρόσθετων Πληροφοριών, σελίδα 122 του Ετήσιου Δελτίου 2005.
3. Κατά της εφετειακής αποφάσεως, ασκήθηκε εμπρόθεσμα και εκκρεμεί αίτηση αναιρέσεως ενώπιον του Αρείου Πάγου (προσδιορισμένη για εκδίκαση Μάρτιος 2007) η οποία φρονούμε, μετά βεβαιότητος, ενόψει των σοβαρότατων νομικών σφαλμάτων και της ανεπαρκούς αιτιολογίας, ότι θα ευδοκιμήσει. Σε κάθε περίπτωση και με οποιαδήποτε έκβαση της τελικής δίκης, το ύψος της ανωτέρω διένεξης δεν μπορεί να επηρεάσει τα απλά και ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη της εισηγμένης εταιρίας, όπως άλλωστε ρητά αναγράφεται στη Σημείωση 3 σελ.116 των Συνοπτικών Οικονομικών στοιχείων του Ετήσιου Δελτίου και Απολογισμού Χρήσης 2005.
4. Κατ'' ακολουθίαν, διατελούμε εν πεποιθήσει, ότι οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εισηγμένης εταιρίας ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε., σε ενοποιημένη βάση, που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και, περιλαμβάνονται στο Ετήσιο Δελτίο Χρήσης 2005, παρέχουν επαρκή και αληθή πληροφόρηση στους επενδυτές σχετικά με όλες τις δραστηριότητες της, αφού έχουν τηρηθεί όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπ'' αριθμ. 5/204/14.11.2000, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Επιπλέον στο ως άνω Ετήσιο Δελτίο, έχει παρατεθεί κάθε χρήσιμο πρόσθετο πληροφοριακό υλικό, που κρίνεται αναγκαίο, ώστε ο αναγνώστης να δύναται να μορφώσει πλήρη, επαρκή και ορθή άποψη για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων