Δυναμική ανάπτυξη στην αγορά των Βαλκανίων

H ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006 με τη SUZUKI να κατακτά την έβδομη θέση, αναρριχώμενη τέσσερις θέσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Το μερίδιο αγοράς ανήλθε σε 4,9% αυξημένο κατά 25,6%, ενώ οι ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων SUZUKI ανήλθαν σε 7.409, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 24,2%.
Η δυναμική παρουσία της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δεν εξαντλείται στις επιδόσεις της στην ελληνική αγορά αλλά ενισχύεται και από την επέκτασή της στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Μετά την απορρόφηση της MIRKAT LTD, που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki για τη Βουλγαρία, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ανέλαβε ως αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki και για τη FYROM και την Αλβανία.
H ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. μετά την ανάληψη της αποκλειστικής εισαγωγής των προϊόντων Suzuki για τρεις χώρες των Βαλκανίων, Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία, σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία της στην Ελλάδα, απευθύνεται πλέον σε μία αγορά 25 εκατ. καταναλωτών με σημαντικές προοπτικές για την διεύρυνση των εργασιών και της κερδοφόρας ανάπτυξης της.
Στα πλαίσια του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας ήδη μελετάται η δυνατότητα ανάπτυξης του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και σε άλλες χώρες της Βαλκανικής.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων