Ο Στέφανος Θεοδωρίδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)της Regency Entertainment Α.Ε.

Η BC Partners, ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds της Ευρώπης και ελέγχουσα εταιρία της Regency Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική Α.Ε. [πρώην Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε.], με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανάθεση του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της Regency Entertainment Α.Ε στον κύριο Στέφανο Θεοδωρίδη.

Ο κύριος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει την 1η Οκτωβρίου 2006 τον κύριο Γεώργιο Γαλανάκι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του, μετά από υπερδωδεκαετή επιτυχή πορεία στην κορυφή της Hyatt Regency Ξενοδοχειακή και Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε. Ο κύριος Γαλανάκις θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Regency Entertainment Α.Ε.

Ο κύριος Θεοδωρίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες Managers με διεθνή αναγνώριση και εμπειρία, προέρχεται από το γκρουπ Diageo, την μεγαλύτερη εταιρεία ποτών στον κόσμο, στην οποία, τα τελευταία χρόνια, κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αποστολή του θα είναι η διατήρηση της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρίας και η στρατηγική ανάπτυξη της Regency Entertainment Α.Ε. στη Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

Η BC Partners ευχαριστεί τον κύριο Γεώργιο Γαλανάκι για τη σημαντική συμβολή του στην ανοδική πορεία της εταιρίας και εύχεται στον κύριο Στέφανο Θεοδωρίδη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων