Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

Η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ προβαίνει - για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες - σε κατηγορηματική διάψευση αναφορικά με τις φήμες που διέρρευσαν εκ νέου στην αγορά περί επικείμενης εξαγοράς του ομίλου ΑΛΟΥΜΥΛ από μεγάλο βιομηχανικό όμιλο. Συγκεκριμένα με αφορμή το δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ, στήλη "ΚΕΡΔΟΣΚΩΠΤΙΚΑ", το οποίο δημοσιεύτηκε στις 20-10-2006, η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες, θεωρώντας τις ανυπόστατες.
Περισσότερες πληροφορίες ΑΛΟΥΜΥΛ: Απόστολος Παπαδόπουλος-Αλμέιδα, Τηλ. 2310-555405, Φαξ 2310-555405, E-mail: Investors@Alumil.com

Η ΑΛΟΥΜΥΛ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα - βάσει παραγωγικής δυναμικότητας - στην Ευρώπη για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για όλες τις κλασικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές καθώς και βιομηχανικών προφίλ ειδικών προδιαγραφών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική, τις μεταφορές, κλπ. Με τα ανεπτυγμένα δίκτυα πωλήσεων σε 45 χώρες, σε 4 ηπείρους, έχει εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου και συμπληρωματικών προϊόντων (σύνθετα φύλλα αλουμινίου, πολυκαρβονικά, αυτοματισμοί, κ.α.). Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις απλώνονται στο Κιλκίς, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία και Αλβανία. Διαθέτει 25 θυγατρικές εταιρίες, εκ των οποίων οι 19 βρίσκονται στο εξωτερικό (Ευρώπη, Βαλκάνια, Μ. Ανατολή). Η μητρική εταιρία ιδρύθηκε το 1988 και είναι εισηγμένη στο Χ.Α. από το 1998. Οι πωλήσεις του Ομίλου προσέγγισαν τα Euro 190 εκ. για το 2005 και τα λειτουργικά κέρδη (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) τα Euro 31 εκ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων