Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ/ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

CPI: Αύξηση Εσόδων και Προοπτικές Ανάπτυξης

 

Αθήνα 29 Μαρτίου 2024 (EXAE: ΣΠΙ, RIC: CPIr.AT, Bloomberg: CPI.GA)

Βασικά στοιχεία των αποτελεσμάτων

 

Η εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση 11,7% στα έσοδα 6μήνου τα οποία διαμορφώθηκαν στα 9,85 εκ. ευρώ έναντι 8,82 εκ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο με την συμμετοχή των υπηρεσιών στα έσοδα σταθερή στο 22%.

 

H λειτουργική κερδοφορία σημείωσε μικρή μείωση, με το EBITDA να διαμορφώνεται στα 316 χιλ. ευρώ. Το σημαντικότερο μέρος της μείωσης σε σχέση με την περυσινή περίοδο προέρχεται από την επιστρεπτέα προκαταβολή ύψους 138 χιλ. ευρώ η οποία υπολογίζεται ως έσοδο την προηγούμενη αντίστοιχη περίοδο. Επιπλέον, ο δείκτης EBITDA έχει επιβαρυνθεί με το κόστος των δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options) το οποίο υπολογίζεται στα 19 χιλ. ευρώ για το τρέχον εξάμηνο. Η επιβάρυνση αυτή έχει αποτυπωθεί στις οικονομικές καταστάσεις επηρεάζοντας αρνητικά την κερδοφορία αλλά όχι τα ίδια κεφάλαια και την καθαρή θέση της εταιρείας.

 

Η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της. Όλες οι επενδύσεις έχουν στόχο την βελτίωση του αποτυπώματος της εταιρείας στο περιβάλλον και στην κοινωνία, την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την αύξηση της αποτελεσματικότητας.

 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CPI Αρης Παπαθάνος, ανέφερε: «Συνεχίζουμε και αυξάνουμε τα έσοδά μας όντας πιο ενεργοί στην αγορά και υλοποιώντας σημαντικά έργα σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. Σε ένα παραδοσιακά εμπροσθοβαρές εξάμηνο για εμάς από άποψη εξόδων, η κερδοφορία επηρεάζεται αρνητικά από την αύξηση που χρηματοοικονομικού κόστους και τις αποσβέσεις από τις επενδύσεις που πραγματοποιούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ολοκληρώσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο έχοντας κάνει σημαντικά βήματα στον μετασχηματισμό του οργανισμού»

 

H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

 

 

 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων